menu
Lekker Rosco
tel. 035 - 655 91 24

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als klant verwacht u een compleet en duidelijk advies. (H)eerlijke verse producten van hoogwaardige kwaliteit. Tijdige en juiste levering van bestellingen. Zorgeloos genieten op georganiseerde evenementen en vakkundig en vriendelijk personeel.

Wij helpen u daarbij, omdat:
  • Wij verantwoord inkopen en met (h)eerlijke en verse producten, ook biologische, werken;
  • Wij transparante afspraken met onze leveranciers en stakeholders maken;
  • Wij luisteren naar wat u wilt, uw wensen vertalen in een advies op maat wat bij uw budget past en gemaakte afspraken nakomen;
  • Wij betrouwbaar, vakkundig en professionals in dienst hebben;
  • Wij maatschappelijk betrokken zijn door projecten in de buurt te (onder)steunen;
  • Wij met onze producten en diensten rekening houden met mens en milieu.

Speerpunt: terugdringen van verspilling!
De definitie van verspillen is: het op een nutteloze manier verbruiken; verkwisten. (Van Dale)
Rosco zet zich pro actief in met het terugdringen van verspilling. Jezelf aanmelden voor een evenement en vervolgens niet aanwezig zijn is de grootste manier van nutteloos verbruiken in de evenementenbranche. Een aanmelding voor een evenement heeft verstrekkende gevolgen. Er komt namelijk bij de voorbereiding en organisatie (zowel vooraf, tijdens als na) veel kijken om het u naar het zin te maken. Naast het feit dat dit geld kost, kost dit ook energie.

Er wordt een stoel voor u klaargezet, eten besteld, drukwerk voorbereid, et cetera. En al deze zaken worden door ons vervoerd naar de locatie waar het evenement plaatsvindt. Op de dag zelf wordt bedienend personeel ingehuurd en eten gekookt door onze koks. Al deze mensen zijn speciaal voor u bezig. Dit gebeurt ook als u onverhoopt, of op het allerlaatste moment, niet aanwezig kunt zijn zonder dit tijdig aan de organisatie kenbaar te maken. Uit bovenstaande informatie kunt u opmaken dat verspilling terugdringen bij evenementen een behoorlijke besparing van financiƫle middelen en energie op levert, nietwaar?

Tips om rekening mee te houden bij het organiseren van een evenement:
  • Aanmelden van een evenement is vaak heel eenvoudig. Maak het net zo makkelijk om af te melden in geval van verhindering;
  • Stel hiervoor duidelijke spelregels op, bijvoorbeeld:
    • afmelden uiterlijk een week voorafgaande de start van het evenement;
    • maak uw gasten op voorhand bewust van verspilling van eten, drinken, geld en energie bij verhindering zonder afmelding;
    • Aanmelden is gratis, afmelden ook mits op tijd! Advies: reken een (gedeeltelijke) vergoeding bij verhindering/afwezigheid zonder afmelding? Wellicht een mooie bijdrage voor een goed doel met als mogelijk resultaat meer bewustwording bij de betrokkene(n).

Direct bestellen

Onze vestigingen

Utrecht
Proostwetering 20G
3543 AE Utrecht
T 030 241 22 05
F 030 241 03 50
E info@rosco-catering.nl

Hilversum Rading 1
1213 AA Hilversum
T 035 655 91 24
F 035 655 91 25
E info@rosco-catering-hilversum.nl