menu
Lekker Rosco
tel. 035 - 655 91 24

Ons bedrijf

Wat?
Rosco Catering en Partyservice, gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn) en Hilversum, levert aan particulieren en bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een bittergarnituur, koud/warm buffet, lunch, broodjes, een kerst arrangement of een compleet verzorgde bruiloft, Rosco Catering en Partyservice regelt het voor u. Met onze ruime ervaring van meer dan 25 jaar in het vak en ons ruime assortiment aan partybenodigdheden maken wij van elk evenement een geslaagde dag. Alles volgens uw wensen en ideeën!

Rosco Catering hecht veel waarde aan smaak, kwaliteit en hygiëne (HACCP richtlijnen). Ook zijn wij maatschappelijk betrokken en werken veel met lokale producten. Alleen het beste is goed genoeg!

Waar?
Bent u woondachtig in Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, Breukelen, Loenen, Stichtese Vecht, Hilversum, Weidemeren, Loosdrecht of woont u elders in Nederland. Geen probleem, wij zijn er graag voor u! Vanuit onze locaties in Utrecht en Hilversum verzorgen wij belegde broodjes, lunches, kleine en grote borrels, bittergarnituur, barbecues, buffetten, feesten, partijen en kerst arrangementen. Ook verzorgen wij grote evenementen bij u op locatie of op een locatie die wij u kunnen bieden! Niet alleen in het midden van het land, dat doen we door heel het land. Tevens koken we indien gewenst op locatie, brengen en halen alle benodigdheden en leveren enthousiaste, vakkundige mensen voor een geslaagd feest of evenement.

Daarom: Al ruim 25 jaar Lekker Rosco!

Onze vestigingen

Utrecht
Proostwetering 20G
3543 AE Utrecht
T 030 241 22 05
F 030 241 03 50
E info@rosco-catering.nl

Hilversum Rading 1
1213 AA Hilversum
T 035 655 91 24
F 035 655 91 25
E info@rosco-catering-hilversum.nl

Snel kennismaken?

» Bekijk onze bedrijfsfilm