menu
Lekker Rosco
tel. 035 - 655 91 24

Historie

"Halverwege de jaren tachtig volgde ik een dagopleiding aan de slagersvakschool in Utrecht. Dit was een brede opleiding waarin alle aspecten voor het runnen van een eigen bedrijf aan de orde kwamen", vertelt Hans Ros, oprichter en directeur van Rosco Catering & Partyservice.

Tijdens de opleiding ging mijn interesse voornamelijk uit naar het vak van traiteur. Dat was destijds een aanvulling op het slagersvak en bied je als slager de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's.
Na het behalen van mijn diploma ging ik werken in een kleine slagerij Maarssen en kluste af en toe bij in de keuken van mijn moeder in Maarssen. Ik kookte toen al voor partijen en kleine evenementen. Naarmate de tijd vorderde en de opdrachten binnen bleven komen dreigde het koken in de keuken bij mijn moeder uit de hand te lopen. Ik verhuisde toen naar de boerenschuur van een vriend.

Enthousiast bouwden wij samen de schuur om tot keuken. Alles erop en eraan, met één manco: "als het buiten vroor, vroor het binnen ook". Soms waren de leidingen bevroren en was er geen water in de schuur. Het was behelpen, maar een mooie tijd die al met al 5 jaar heeft geduurd. Een geweldige ervaring en Rosco was een feit!

Sinds onze verhuizing naar een pand in Maarssenbroek heb ik samen met mijn vrouw Edith het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is. In november 2007 zijn we met Rosco opnieuw verhuisd naar een nieuw modern pand in Leidsche Rijn.

Aan de Proostwetering in Utrecht (Leidsche Rijn) is ons hoofdkantoor gevestigd en onze locatie in Hilversum ondersteunt onze klantenkring in Noord-Holland en het noorden van de provincie Utrecht. Momenteel werken we met een team van 20 professionals. We werken met vaste partners voor het leveren van ons totaalconcept. Onze lijfspreuk: doe wat je belooft en zorg ervoor dat alles op rolletjes verloopt!

Per 1 april 2014 bestaan we 25 jaar! Een mijlpaal waar we supertrots op zijn!
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Als klant verwacht u een compleet en duidelijk advies. (H)eerlijke verse producten van hoogwaardige kwaliteit. Tijdige en juiste levering van bestellingen. Zorgeloos genieten op georganiseerde evenementen en vakkundig en vriendelijk personeel.